Hálózati koordinátorok figyelem!

2021.03.19.

Kedves Koordinátor Kolléga!

A MACSKE mint a napközbeni gyermekellátási szolgáltatások módszertani támogatásáért felelős szervezet, a szaktárca részére felmérést végez a családi bölcsődei hálózatokban tevékenykedő koordinátorok szakmai munkájáról.

A felmérés célja, hogy láttassuk a szakmapolitikai döntéshozók és a szakterület egésze felé a koordinátori munka szerepét, értékeit, pozitív hatását, eredményességét a szolgáltatások szakmai működésében, erősítsük a munkakör pozitív megítélését az eddig végzett koordinátori munka mindennapi jó gyakorlatainak bemutatásával, az esetleges nehézségek feltárásával támpontokat adjunk a koordinátori tevékenység feltételrendszerének alakításához a döntéshozók és fenntartók számára.

A különböző hálózatokban különböző feladatai vannak a koordinátoroknak. A kérdőív azokat a feladatokat célozza meg feltárni, amelyek jellemzően közösek a koordinátori tevékenységekben.

A felmérés keretein belül külön kérdőíven kérdezzük a hálózati koordinátorokat és a hálózatokban dolgozó nevelő-gondozó munkát végzőket (az egyszerűség kedvéért munkakörtől függetlenül: szolgáltatást nyújtó személyeket, de természetesen a kisgyermeknevelő munkakörben dolgozók esetében is várjuk a kitöltést).

Arra, kérnénk, Önt, mint hálózati koordinátort, hogy az alábbi linken található kérdőív kitöltésével járuljon hozzá az eredményes felméréshez:

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1109466887/

Továbbá kérjük, hogy tegye lehetővé az információ továbbításával, figyelemfelhívással a hálózatban nevelő-gondozó munkát végző kollégái számára a nekik szóló kérdőív kitöltését. A kérdőív linkje:

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1109849566/

A felmérés időtartama: 2021.03.01-03.25.

A kérdőívek többségében egyszerűen feleletválasztással megválaszolható kérdéseket tartalmaznak. A kitöltésük kb. 15-20 percet vesz igénybe.

A MACSKE a kérdőívek kitöltésének ellentételezéseként díjkedvezményt kínál a kitöltőnek a MACSKE által indított képzési és továbbképzési programok egyikéből.

A díjkedvezmény mértéke kérdőívenként és kitöltőnként :

100 órás képzés esetén 10.000.- Ft, 20 órás továbbképzés esetén 5.000.- Ft, amely a képzési díj utolsó részleténél érvényesíthető.

A díjkedvezmény a 2021. évben induló képzési és továbbképzési programok bármelyikére igénybe vehető. A kedvezmény a hálózaton belül más személy számára is átruházható.

A díjkedvezmény érvényesítéséhez a MACSKE 2021. végéig a kérdőíven megadott személyes adatokat az adatvédelmi szabályoknak megfelelően nyilvántartja és kezeli.

Köszönettel:

dr. Mátay Katalin

elnök