Kedves Látogató!

Képzési kínálatunkról összefoglalót itt tölthet le, a képzések részleteiről pedig ezen menüpont további alpontjaiban (képzések, továbbképzések, befogadott továbbképzések) tájékozódhat.

A képzésink jelenléti képzések, amelyek online formában zajlanak a Zoom rendszeren keresztül. A képzéseken való részvétel feltétele a folyamatos kamerea és internethasználat.

Az online jelenléti képzési formával kapcsolatos információkat itt találják.

A képzések meghirdetett időpontjainak változtatási jogát fenntartjuk. A változásról a jelentkezőket értesítjük.

Az egyes képzések esetében a jelentkezés feltételéről, a képzések tartalmáról és a teljesítés követelményrendszeréről részletes tájékoztató található az egyes képzések címe alatt.

Kérjük, a jelentkezés előtt olvassák el az adott képzés képzési tájékoztatóját!

Csoportos, legalább 7 fő egyidejű jelentkezése esetén a MACSKE képzési kínálatában szereplő képzéseket és továbbképzéseket az orszáb bármely pontján megszervezzük és lebonyolítjuk.

A képzésekkel kapcsolatos dokumentumok postázásánál, kérjük a jelenléti képzési helyszín postacímét használni:

Fehér Kereszt Közhasznú Egyesület 1076 Budapest, Thököly út 5. fsz. A/7.

MACSKE (FAR nyilvántartásbavételi szám: B/2020/007477 , EMMI engedélyszám: EMMI/2018/MACSKE)

 

Bölcsődei szolgáltatásnyújtó személyek számára szervezett tanfolyamok
Napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatást nyújtó személyek számára szervezett tanfolyam

A családi bölcsőde, munkahelyi bölcsőde, valamint a napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatásnyújtói számára – a szaktudás szinten tartása, növelése érdekében – továbbképzési kötelezettséget ír elő a jogalkotó (15/1998. (IV. 30.) NM 51/D.§-a, 51/H. § (4) bekezdés, 51/M.§ (4) bekezdés). A szolgáltatásnyújtók háromévente legalább egy továbbképzés teljesítésére kötelezettek. A három éves periódus kezdete 2017 január 1, vagy az azóta létesített munkaviszony kezdő időpontja.

A továbbképzési kötelezettséget a MACSKE által meghirdetett továbbképzéseken való részvétellel lehet teljesíteni, melynek megtörténtét a MACSKE nyilvántartja.

A “Kiegészítő képzés a bölcsődei szolgáltatásnyújtó személyek számára” és a “Kiegészítő képzés a napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatást nyújtó személyek számára” szervezett 20 órás képzéseket a MACSKE továbbképzésként befogadta.

Amennyiben valamely képzésünkre az online jelentkezési lappal nem sikerül jelentkeznie, a letöltehető jelentkezési lap is beküldhető a  kepzes@macske.hu e-mail címre.

MACSKE (FAR nyilvántartásbavételi szám: B/2020/007477 , EMMI engedélyszám: EMMI/2018/MACSKE).

Kiegészítő képzés bölcsődei szolgáltatást nyújtó személyek számára
Nevelési nehézségek a családi kisgyermekellátásban
Az ellátott gyermekekkel kapcsolatos adminisztráció a családi bölcsődében ( E-LEARNING TOVÁBBKÉPZÉS )
Átlagtól eltérő fejlődésmenetű gyerekek a családi gyermekellátásban továbbképzés