Kedves Látogató!

Elkészült a MACSKE (FAR nyilvántartásbavételi szám: B/2020/007477 , EMMI engedélyszám: EMMI/2018/MACSKE) 2021-es évi képzési és továbbképzési terve.

A képzések időpontjainak változtatási jogát fenntartjuk.

A képzésekre való jelentkezés az indítás dátumától függően folyamatosan nyílik meg a weboldalon!

A képzések az I. féléves oktatási ciklusban (01.15.-06.30.) online távoktatási formában kerülnek lebonyolításra az egészségügyi válsághelyzetre való tekintettel, a II. féléves oktatási ciklusban (09.01.-12.15.) a járványhelyzet függvényében de tervezetten jelenléti képzés keretein belül folyik majd az oktatás.

Képzéseinket legalább 12 fő jelentkezése esetén tudjuk indítani.

A képzések meghirdetett időpontjainak változtatási jogát fenntartjuk. A változásról a jelentkezőket értesítjük.

Az egyes képzések esetében a jelentkezés feltételéről, a képzések tartalmáról és a teljesítés követelményrendszeréről részletes tájékoztató található az egyes képzések címe alatt.

Kérjük, mielőtt bármelyik képzésre jelentkezne olvassa el a jelentkezéssel és az online képzési formával kapcsolatos általános tájékoztatót amely a dokumentumok fül alatt található: Képzési dokumentumok

A képzésekkel kapcsolatos dokumentumok postázásánál, kérjük az alábbi postai címet használni:

Fehér Kereszt Közhasznú Egyesület 1076 Budapest, Thököly út 5. fsz. A/7.

 

Bölcsődei szolgáltatásnyújtó személyek számára szervezett tanfolyamok
Napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatást nyújtó személyek számára szervezett tanfolyam

A családi bölcsőde, munkahelyi bölcsőde, valamint a napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatásnyújtói számára – a szaktudás szinten tartása, növelése érdekében – továbbképzési kötelezettséget ír elő a jogalkotó (15/1998. (IV. 30.) NM 51/D.§-a, 51/H. § (4) bekezdés, 51/M.§ (4) bekezdés). A szolgáltatásnyújtók háromévente legalább egy továbbképzés teljesítésére kötelezettek. A három éves periódus kezdete 2017 január 1, vagy az azóta létesített munkaviszony kezdő időpontja.

A továbbképzési kötelezettséget a MACSKE által meghirdetett továbbképzéseken való részvétellel lehet teljesíteni, melynek megtörténtét a MACSKE nyilvántartja.

A “Kiegészítő képzés a bölcsődei szolgáltatásnyújtó személyek számára” és a “Kiegészítő képzés a napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatást nyújtó személyek számára” szervezett 20 órás képzéseket a MACSKE továbbképzésként befogadta.

Csoportos, legalább 7 fő egyidejű jelentkezése esetén a MACSKE képzési kínálatában szereplő képzéseket és továbbképzéseket az orszáb bármely pontján megszervezzük és lebonyolítjuk.

A továbbképzési kötlezettség teljesítését az alábbi adatlap és a továbbképzés elvégézését igazoló tanúsítvány másolatának a kepzes@macske.hu e-mail címre való eljuttatással igazolhatja a szolgáltatásnyújtó. 20 órás ráképzés nyilv. lapja

Amennyiben valamely képzésünkre az online jelentkezési lappal nem sikerül jelentkeznie, a letöltehető jelentkezési lap is beküldhető a  kepzes@macske.hu e-mail címre.

MACSKE (FAR nyilvántartásbavételi szám: B/2020/007477 , EMMI engedélyszám: EMMI/2018/MACSKE).

Kiegészítő képzés bölcsődei szolgáltatást nyújtó személyek számára
Nevelési nehézségek a családi kisgyermekellátásban
Kiegészítő képzés napközbeni gyermekfelülgyelet szolgáltatást nyújtó személyek számára
Az ellátott gyermekekkel kapcsolatos adminisztráció a családi bölcsődében ( E-LEARNING TOVÁBBKÉPZÉS )

Kedves Látogató!

A MACSKE 2021. január 15-én teszi közzé az idei év képzési és továbbképzési porgramjainak tervezett indítását.

Kérjük keresse fel weboldalunkat a meghirdetés időpontját követően!

A képzések meghirdetéséről és egyéb képzésekkel kapcsolatos információkról hírlevélben értesítjük Önt, amennyiben weboldalunkon feliratkozik rá.

 

A MACSKE mint módszertani szervezet a családi bölcsőde, munkahelyi bölcsőde, valamint a napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatásnyújtói számára három évente teljesítendő továbbképzési kötelezettség teljesítésére a Családbarát Ország Nonprofit Kft. által szervezett alábbi képzéseket befogadta továbbképzésként.
A továbbképzés teljesítésének nyilvántartásba vételéhez szükséges  a letöltehető” információs adatlap befogadott továbbképzési prog. elvégzéséről’  c. nyomtatványt kitöltve és a képzés elvégzését igazoló tanúsítvány másolatát elektronikusan elküldeni a kepzes@macske.hu e-mail címre. KÉRJÜK VIGYE MAGÁVAL A KÉPZÉSRE A LETÖLTÖTT ADATLAPOT ÉS TÖLTESSE KI A KÉPZŐ ÁLTAL KITÖLTENDŐ RÉSZT!

  • ÚJ: Gyermekút a kora gyermekkori intervenciós rendszerben. 2021. tavasz!

    A képzésről részletes tájékoztatást és jelentkezési lehetőséget a projetk weboldalán talál:
    https://www.gyermekut.hu/szakember/gyermekut-a-kora-gyermekkori-intervencios-ellatorendszerben.

  • Játék az első életévekben 30   órás szociális továbbképzés, engedélyszám: T-05-046/2016
  • Felismerés és támogatás – a kora gyermekkori intervencióról 30   órás szociális továbbképzés, engedélyszám: SZOC-Munk-CSBO-T-12/2018
  • A pedagógiai tanácsadás szerepe a kora gyermekkori intervencióban  szociális továbbképzés, engedélyszám: SZOC-Munk-CSBO-T-15/2018 
  • A tipikus fejlődés jellemzői, az eltérő fejlődésmenet figyelemfelkeltő jelei a korai életkorban – ágazatközi együttműködést segítő képzés 40  órás szociális továbbképzés, engedélyszám: SZOC-Munk-CSBO-T-13/2018

Jelentkezés: a  https://kmr.csbo.hu linken keresztüli regisztrációval lehetséges.

Az alábbi linkekre kattintva eléri a CSBO képzésit bemutató képzési ajánlót (továbbképzésként csak a fent feltüntett képzési programok elszámolhatók), melyben a projekt kereteiben induló összes képzésünkről tájékoztatót talál, valamint a regisztrációhoz és képzési csoport választáshoz segítséget nyújtó tájékoztatót (a linkekre kattintva automatikusan letöltődnek a dokumentumok):

195-Képzési Tájékoztató: https://tar.csbo.hu/f/6afa527f822b4d18988d/?dl=1
Képzésre jelentkezés útmutató: https://tar.csbo.hu/f/1e5925f986934e6486b8/?dl=1
Regisztrációs útmutató: https://tar.csbo.hu/f/6881e923317f44039da5/?dl=1