A honlapunkon a szakértői szolgáltatások menüben már online foglalhatók időpontok a csütörtökönkénti egyéni konzultációra

2020.06.09.

Június hónaptól rendszeresen heti egy alkalommal csütörtökönként  tanácsadás vehető igénybe napközbeni szolgáltatás (családi és munkahelyi bölcsőde, napközbeni gyermekfelügyelet) kialakításához és működtetéséhez.
Az időpont online foglalható, a beszélgetés internetes és telefonkapcsolattal is igénybe vehető.
 
A programot a Nemzeti Civil Alap támogatja.
A tanácsadást önkéntes munkában vállaló két egyesületi tag Grosch Mária és Klinger Magdolna szakértők a csütörtöki napokon 16 és 18 óra között óránként 2-2 jelentkező számára elérhetők.
“Egyenlő hozzáférés – minőségi szolgáltatások” című NEA pályázatunkról:

Célunk, hogy az ország különböző településein működő szolgáltatások számára legyenek elérhetők megfelelő, valós és releváns információk, megoszthatók legyenek tapasztalataik a szakmabeliekkel. Ennek érdekében olyan alternatív lehetőségek  használatának biztosításán dolgozunk, melyek nem járnak utazási költségekkel és idővel, leküzdik a földrajzi távolságot. Innovatív és interaktív eszközök használatával – online meetingek, e-tanácsadás,  a képzésekbe  e-learning elemek beépítése – hatékonyabban szeretnénk segíteni és támogatni egymást, gyarapítani tudásunkat, emelni a szolgáltatások szakmai színvonalát.

Másik célunk egy önkéntes alapú, kiválóság modell kialakítása, ami részben ösztönzi a szolgáltatókat a folyamatos fejlődésre, fejlesztésre, másrészt segít az igénybe vevő családoknak – megbízható módon- tájékozódni a szolgáltatók között.