Brunszvik Teréz Díjat kapott Tímárné Hunya Tünde

2019.12.18.

A bölcsődei ellátás területén kifejtett tevékenységéért Brunszvik Teréz-díjat kapott az Emberi Erőforrások Minisztériumától Timárné Hunya Tünde, a MACSKE módszertani szakértője.
A díjazott főiskolai docensként 20 éve oktatott az óvó-tanítóképzésben, indulásától a csecsemő- és kisgyermeknevelő felsőfokú szakképzésben, majd BA szakon, amikor 2 családi napközit alapított saját otthonában. Szolgáltatásnyújtóként, helyettesként, koordinátorként, végül fenntartóként dolgozott az óvodásokat, iskolásokat, majd pedig bölcsődés gyermekeket fogadó hálózatban. A Csodacsalád Egyesület oktatójaként, 2010-2017 között tananyagot fejlesztett, vizsgáztatott és tanított családi napközi tanfolyamokon, az ország egész területén.
Szakértőként részt vett a Fehér Kereszt Családi napközi hálózatok kompetenciáinak erősítése című projektjében, valamint a MACSKE helyszíni módszertani ellenőrzéseiben. 2019. évi, első konferenciánk egyik előadója volt, a MACSKE munkáját szakmódszertani, felnőttoktatói és szolgáltatói tapasztalataival segíti.
Köszönjük munkáját és szívből gratulálunk!